Ajankohtaista

Koronavirusepidemia jatkuu ja vaikuttaa vieläkin kerhomme toimintaan. Pyrkimyksemme on toteuttaa jäseniä kiinnostavia tapahtumia mahdollisuuksien rajoissa turvallisuutta noudattaen.
Seuraavassa ajankohtaisia tapahtumia ja tietoa muusta toiminnasta.

Partalan Markkinat 12.9.2020

Hyvin oli järjestetty Partalan Markkinat. Höperöillä oli kunnia olla paikalla ja esitellä kalustoaan ja toimintaansa. 

Muistoajelu 12.9.2020

Ajelimme kohti Hallia pienessä sateessa ja pääsimme tutustumaan Matti Soutua Teamin  toimitiloihin ja toimintaan sekä Timo Kakon  tietokoneasiantuntijapalveluihin. Saattaapi poikia tulevaisuudessa jopa yhteistoimintaa. 

Jatkoimme ajelua Eväjärven Kultakodalle. Kuulimme kyläyhdistyksen ja kultakodan toiminnasta Seppo Airikan opastuksella ja nautimme Leila Peräjärven tarjoileman kotalounaan.  Kotiin palattiin vatsat täynnä.


Kuutamoajelu 3.10.2020

Perinteien kuutamoajelu ajellaan tänävuonna lauantaina 3.10. AKT:n mökille Mäntän tietä, osoite Misuranta 440, Jämsä.

Asiasta myöhemmin lisää.

Pikkujoulu 14.11.2020

Vaikka marraskuuhun on vielä matkaa kannatta varata lauantai 14.11. mopohöperöitten pikkujoulun viettoon Partalan koululla klo 18.00 alkaen. Toivotamme kerhon jäsenet puolisoineen tervetulleiksi tähän yhteiseen rientoon. Asiasta tiedotetaan myöhemmin lisää.

Facebook

Meillä on käytössä myös facebook-sivusto, jota hoitaa Ari Arska Järvinen. Löydät sivuston kirjoittamalla hakukenttään: partalan mopohöperöt ry

Jäseneksi liittyminen

Yhdistyksen hallitus päätti, että loppuvuonna seuran jäseneksi liittyviltä ei peritä liittymismaksua (5€) eikä loppuvuoden jäsenmaksua.

Tämän mahdollisuuden käytti hyväkseen Eväjärven kyläyhdistyksen puuhamies kotaisäntä Seppo Airikka, entinen armoitettu mopomies. Tervetuloa mukaan hauskaan mopoilijoiden joukkoon!