Ajankohtaista

Koronavirusepidemia jatkuu ja vaikuttaa vieläkin kerhomme toimintaan. Pyrkimyksemme on toteuttaa jäseniä kiinnostavia tapahtumia mahdollisuuksien rajoissa turvallisuutta noudattaen. Seuraavassa ajankohtaisia tapahtumia ja tietoa muusta toiminnasta.

Vesijärven ympäriajo 6.6.2021

Jäsenistöämme osallistui peräti yhdeksän hengen voimin perinteiseen Vesijärven ympäriajoon sunnuntaina 6.6. Kerhomme kiittää Kalevi Heikkistä ja kaikkia järjestelyissä mukana olleita halusta ja kyvystä järjestää tapahtuma korona epidemiasta huolimatta.

Kesäretki 2.-4.7.2021

Perinteinen kerhon kesäretki suuntautuu tällä kertaa Multialle ja Karstulaan. Ensmmäinen yö vietetään Multialla Sinervän leirintäalueella ja toinen yö Karstulassa Wanhat Wehkeet matkaliualueella. 

Kokoontuminen Neste Jämsän Porttiin, josta lähtö klo 10.00. Kerho kustantanee majoitukset. Liinavaatteet, ruokailut, juomat ja muun sellaisen jokainen makselee omasta kukkarostaan. 

Lisätiedustelut ja ilmoittautumiset ensi sijaisesti Ari "Abo" Bomanille puh. 040 554 3906 sp ari.boman1(at)gmail.com.

Suur-Längelmäki Ajo 11.7.2021

Yhden välivuoden jälkeen voidaan toteuttaa vanhojen ajoneuvojen näyttely ja museoajelu Längelmäellä keskuspaikkana Maivian Pidot. Höperöt ovat perinteisesti osallistuneet tähän tapahtumaan mopoineen ja muine vehkeineen. Tapahtuma on maksuton ja osallistujilla on mahdollisuus edulliseen ruokailuun Maivian Pitopöydästä. Kokoonnutaan Jämsän Nesteelle, mistä lähdetään klo 10.00 kohti Lägelmäkeä. Lisätietoja sihteeriltä.

Facebook

Meillä on käytössä myös facebook-sivusto, jota hoitaa Ari Arska Järvinen. Löydät sivuston kirjoittamalla hakukenttään: partalan mopohöperöt ry

Yhdistyksen hallinto

Yhdistystä johtaa Jukka Wahlroos hallituksen puheenjohtajana. Hallituksen varsinaisina jäseninä toimivat Ari Boman, Raimo Heinonen, Ari Järvinen varapuheenjohtajana ja Keijo Kenias, varajäseninä Seppo Järvinen ja Kari Lahtinen. Sihteerinä ja tiedottajana toimii Pekka Virkkunen.

Jäsenmaksu 2021

Syysvuosikokous päätti vuosijäsenmaksun suuruudeksi edelleen kymmenen euroa (10€). Se maksetaan yhdistyksen tilille FI95 5091 0320 1810 67  Viestikenttään teksti "Jäsenmaksu 2021."
Uusien jäsenien liittymismaksu on viisi euroa (5€). Maksu samalle tilille.