Ajankohtaista

Koronavirusepidemia jatkuu ja vaikuttaa vieläkin kerhomme toimintaan. Pyrkimyksemme on toteuttaa jäseniä kiinnostavia tapahtumia mahdollisuuksien rajoissa turvallisuutta noudattaen. Seuraavassa ajankohtaisia tapahtumia ja tietoa muusta toiminnasta.

Syysvuosikokous 20.10.2020

Kokous pidettiin ja päätöksiä syntyi. Ensi vuonnakin yhdistystä johtaa Jukka Wahlroos hallituksen puheenjohtajana. Hallituksen varsinaisiksi jäseniksi ensi vuodeksi valittiin Ari Boman, Raimo Heinonen, Ari Järvinen ja Keijo Kenias. Varajäseniksi valittiin Seppo Järvinen ja Kari Lahtinen.
Toimintasuunnitelma julkistetaan verkkosivuillamme vuoden vaihteessa.

Facebook

Meillä on käytössä myös facebook-sivusto, jota hoitaa Ari Arska Järvinen. Löydät sivuston kirjoittamalla hakukenttään: partalan mopohöperöt ry

Jäseneksi liittyminen

Yhdistyksen hallitus päätti, että loppuvuonna seuran jäseneksi liittyviltä ei peritä liittymismaksua (5€) eikä loppuvuoden jäsenmaksua.
Tämän mahdollisuuden käytti hyväkseen Eväjärven kyläyhdistyksen puuhamies kotaisäntä Seppo Airikka, entinen armoitettu mopomies. Tervetuloa mukaan hauskaan mopoilijoiden joukkoon!
Samoin teki Anu Matilainen, jonka perheestä löytyy kaksi- ja nelipyöräisiä kulkimia joka lähtöön. Tervetuloa Anu!
Siekkisen Jere ymmärsi elämänsä tilaisuuden ja anoi kerhon jäsenyyttä ja sehän myönnettiin. Varsinkin kun selvisi, minkälainen kalusto miehellä on: Solifer SM -84 ja Helkama Ässä -86 sekä nelipyöräisiä aarteita. Tervetuloa!
Salmisen Matti Juokslahdesta saatiin ilman suurempaa väkivaltaa myös liittymään joukkoomme. Tervetuloa Matti!